Dovlecei pane

16 august 2019,
Dovlecei pane

Iata o reteta delicioasa si numai buna pentru acest sezon: Dovlecei pane.

Ingrediente Dovlecei pane

2 dovlecei,

2 oua,

sare, piper,

ulei pt prajit,

pesmet,

faina,

marar

Mod de preparare Dovlecei pane

Se curata dovleceii si se taie felii (se pot da si prin razatoare). Se presara sare. Daca au fost dati prin razatoare se lasa 30 de minute, apoi se storc foarte bine de apa. Se pun ouale, faina, mararul si se amesteca foarte bine. Se dau prin acest amestec feliile de dovlecei (sau chiftelutele facute din dovleceii razuiti). Apoi se trec prin pesmet, dupa care se pun la prajit in uleiul incins.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita