Ciorba de perisoare cu carne curcan

12 iulie 2020,
Ciorba de perisoare cu carne curcan

Iata o delicioasa reteta de Ciorba de perisoare cu carne curcan.

Ingrediente Ciorba de perisoare cu carne curcan

1/4 kg carne tocata curcan, o manuta faina, 1 ou, legume proaspete sau de la borcan, 1 ceapa potrivita, 1 canita bors acru, verdeata si smantana; sare si piper dupa gust

Mod de preparare Ciorba de perisoare cu carne curcan

Se amesteca carnea tocata cu oul, faina, sare si piper;

Se face o compozitie omogena.

Intr-o oala de ciorba punem o lingurita de ulei si 1 ceapa si 2-3 linguri de zarzavat de la borcan(in cazul meu);

Adaugam apa pana sus si lasam sa dea in clocot;

Cand zarzavatul e aproape fiert, formam mici bile din carnea tocata si le dam drumul in oala;

Lasam sa fiarba pana se ridica deasupra perisoarele, adaugam borsul acru fiert separat, sarea si piperul si patrunjelul verde tocat.

Servim fierbinte cu o lingura de smantana adaugata in farfurie!

Incearca si aceasta reteta video

Imagine de Igor Lukin de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita