Ultimele

Castigatori concurs: Vrei o masina de paine sau un juice maker? Vino cu retete de suflet!

Retetele tale » Castigatori concurs: Vrei o masina de paine sau un juice maker? Vino cu retete de suflet!

Sfatulparintilor.ro a lansat de curand noua sectiune Retetele tale – Punem suflet in mancare.

Cu acest prilej, te invitam la un nou concurs de retete. Vino cu minimum 5 retete de suflet pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele doua premii oferite de Sfatulparintilor.ro: o masina de facut paine si un storcator de fructe.

 

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

 

Iata castigatorii:

 

Masina de facut paine: Anisoara67

masina de paine  

 

Storcator de fructe: Daniela

 

  storcator fructe

 

Avand in vedere numarul mare de participanti la acest concurs si calitatea retetelor trimise, Sfatulparintilor.ro a hotarat sa mai acorde 10 mentiuni speciale – cate un voucher de cumparaturi Bestkids.ro in valoare de 50 de lei pentru:

Adriana 88

Mihagrigore

Elke

Akyanca

Danydany81

Miclescu Mirela

Veronica 22

ChelaruE

Vendy

Gaby_gabitza

 

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul (si adresa de mail in cazul castigatorilor BestKids.ro).

 

Felicitari tuturor!

Perioada desfasurare concurs:

24 iunie – 14 iulie 2013

 

Cum participi:

Vino AICI cu minimum 5 retete de suflet pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: salate, supe, ciorbe, felul doi, prajituri, inghetata, sucuri naturale etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul sau de Facebook, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

Criteriile de acordare a premiilor:

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Afisarea castigatorilor:

Castigatorii  vor fi afisati luni, 15 iulie 2013, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult success tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ”Vrei o masina de paine sau un juice maker? Vino cu retete de suflet! este valabil in perioada 24 iunie – 14 iulie 2013 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin o reteta la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 2 premii. Premiile constau intr-o masina de facut paine si un storcator de fructe oferite de Sfatulparintilor.ro.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 15 iulie 2013 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului “Vrei o masina de paine sau un juice maker? Vino cu retete de suflet!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro)

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.

12. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Photo credit: USDA_dinner.jpg / Foter.com / Public domain

Cuvinte cheie:
Data articol: iulie 15, 2013