Ultimele

Castigatori concurs eTorturi.ro: Dulciuri ca la mama acasa

Retetele tale » Castigatori concurs eTorturi.ro: Dulciuri ca la mama acasa
Tort-Lego

Sfatulparintilor.ro si eTorturi.ro te invita la un concurs dulce ca la mama acasa. Vino cu pe site la sectiunea Retetele Tale, cu preparatele tale delicioase pentru intreaga familie si poti fi unul dintre cei cinci castigatori.

 

Perioada desfasurare concurs

7-22 februarie 2015. Ora maxima de trimitere, in ultima zi: 22:00. Retetele trimise dupa aceasta ora nu vor fi luata in considerare.

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt userii Mikele, Mihaela04, Vendy, Luminita11, Crybaby.

 

Felicitari tuturor!

 

Ce castigi

Vor fi acordate 5 premii constand intr-un tort de aproximativ 1,5 kg, oferit de eTorturi.ro.

Cenusareasa-Bell-si-Yasmine-  Tort-Batman-rotund-  Tort-cu-Minnie-si-acadele-  Tort-Angry-birds-ice-  Tort-masinute-Cars-Tort-Ana-si-Elsa-cu-papusele-  Sigla transparent

*Fotografii cu titlu de prezentare

Livrarea produselor se face la orice adresa din Bucuresti, in orice zi a saptamanii, in intervalul orar 09-22.00. In plus, livram si in zonele limitrofe orasului Bucuresti in limita a 15 km.

 

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 3 retete de prajituri sau torturi pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Mai multe retete, mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele Tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale cu alte ocazii.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati luni, 23 februarie 2015, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes tuturor!

 

 Afla mai multe despre eTorturi.ro. aici.

 

 

REGULAMENT CONCURS

 1. Concursul ”Dulciuri ca la mama acasa este valabil in perioada 7-22 februarie 2015 inclusiv (ora 22:00). Retetele trimise dupa aceasta ora nu vor fi luata in considerare.
 2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 3 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar pe site.
 3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 5 premii. Premiile constau intr-un tort la alegere oferit de eTorturi.ro. Tortul are aproximativ 1,5 kg.
 4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criterii: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).
 5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 23 februarie 2015, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 6. Organizatorii concursului “Dulciuri ca la mama acasa” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro), si eTorturi.ro.
 7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 1. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail. Livrarea produselor se face la orice adresa din Bucuresti, in orice zi a saptamanii, in intervalul orar 09-22.00. In plus, livram si in zonele limitrofe orasului Bucuresti in limita a 15 km.
 2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
 3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.
 4. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.
 5. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

Data articol: februarie 23, 2015