CASTIGATORI concurs “Adu primavara in bucate”

31 martie 2014,
Salata de rucola cu pui portocala si rodie

Sfatulparintilor.ro si Megaplus.ro, alaturi de Nichiduta.ro te invita la un concurs de Martisor in sectiunea RETETELETALE.RO. Adu primavara in bucate cu retetele tale delicioase si poti castiga unul dintre cele trei premii oferite de Megaplus.ro.

Veste buna pentru toti participantii! Succesul actualului nostru concurs culinar ne-a incurajat sa-l prelungim cu inca o saptamana, pentru a da si mai multe sanse celor priceputi in arta culinara, care incanta cititorii Sfatulparintilor.ro si Reteteletale.ro cu bucatele lor alese. In plus, Nichiduta.ro se alatura sponsorilor concursului de retete savuroase pentru intreaga familie, oferind 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 lei fiecare.

Concursul s-a incheiat. Iata lista castigatorilor:

 

10 x 1 voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei fiecare oferite de Nichiduta.ro CASTIGATORI: Danydany81, Adriana88, Gaby_gabytza, Oanapl10, Farfuria vesela, Rekaalina, Veronica22, Vendy, Amalia, Sims

Nichiduta.ro

Oala presiune

Oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticlaCASTIGATOR: Anisoara67

 

 

tigaie wok ceramica

Tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam)CASTIGATOR: Abetina

 

 

oala gatit aburi

Oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi)CASTIGATOR: Daniela

 

 

 

 

Perioada desfasurare concurs

1-30 martie 2014 (si nu 1-23 martie 2014). Ora maxima de trimitere, in ultima zi: 22:00. Retetele trimise dupa aceasta ora nu vor fi luata in considerare.

 

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 5 retete pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, prajituri, preparate de post, salate, retete traditionale. Mai multe retete, mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro cu alte ocazii.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati luni, 1 aprilie (si nu 24 martie 2014, cum era anterior), in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ”Adu primavara in bucate si castigi electrocasnice de la Megaplus.ro” este valabil in perioada 1-30 martie 2014 (si nu 1-23 martie 2014) inclusiv (ora 22:00). Retetele trimise dupa aceasta ora nu vor fi luata in considerare.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 5 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar pe site.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 3 premii. Premiile constau intr-o oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticla, tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam), oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi), oferite de Megaplus.ro, si 10 vouchere de cumparaturi a 100 de lei fiecare, oferite de Nichiduta.ro.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criterii: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 1 aprilie 2014 (si nu 24 martie 2014, cum fusese stabilit anterior), in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului “Retetele tale de Sarbatori te pot face castigator!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro),  Megaplus.ro si Nichiduta.ro

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.

12. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita