Si cand toata lumea vrea ceva delicios, dar gata in circa 30 de minute, ce poate fi mai bun decat pizza. Iata cum se prepara o Pizza cu blat subtire.
Ingrediente Pizza cu blat subtire
pentru blat: 2 cani faina,1 cub drojdie, 1 lingurita zahar, 1/2 lingurita sare, ulei, 3/4 cana apa calduta
compozitie: cascaval ras, masline, carnati subtiri, salam, ardei rosu, ciuperci proaspete taiate feliute, ardei verde
sosul: ketchup cu usturoi
Mod de preparare Pizza cu blat subtire
Drojdia se freaca cu zaharul pana se face o crema, apoi se adauga toate ingredientele. Coca trebuie sa fie elastica, nu foarte tare, dar sa nu se lipeasca de maini. Dam drumul la cuptor sa se incalzeasca. Dupa ce am pregatit coca, o asezam pe aragaz, la caldura, ca sa creasca. Intre timp taiem ingredientele, ungem tava cu ulei si o tapetam cu faina. Cand coca este gata, rupem o bucata din ea, o intindem si o asezam pe tava. Adaugam ingredientele si o lasam la cuptor cca.30 min la foc moderat. O servim cu cascaval ras si ketchup cu usturoi.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pixabay.com