Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor

08 iunie 2020,
Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor

Pentru astazi va recomandam o reteta de paste delicioase: Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor. Se prepara usor si este alegerea ideala pentru o cina in familie. Pofta buna!

Ingrediente Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor

-400 gr penne rigate
-500 ml lapte
-200 gr cascaval
-100 gr branza telemea
-40 gr faina (adica 1 lingura)
-25 gr unt
-sare, piper

Mod de preparare Penne rigate cu branza si cascaval la cuptor

1.Topim untul intr-o craticioara. Adaugam faina si laptele si mestecam continuu, pentru a evita cocoloasele. Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (date pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.
2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pastele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.
3. Se servesc atat fierbinti cat si reci.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita