Oanap85 a trimis aceasta delicioasa reteta de Paste cu sos de ciuperci.
Ingrediente Paste cu sos de ciuperci
– 1 pachet paste
– 400 gr ciuperci champignon
– 150 gr suc de rosii
– 1 ceapa
– 2,3 catei de usturoi
– patrunjel tocat marunt
– busuioc
– sare
– piper
– ulei
Mod de preparare Paste cu sos de ciuperci
Pastele se pun la fiert in apa fierbine cu putina sare. Cat timp pastele fierb pregatim sosul. Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si ceapa tocata marunt sau data pe razatoare, adaugam imediat ciupercutele taiate cubulete si lasam sa se caleasca, 2-3 minute, apoi adaugam sucul de rosii impreuna cu cimbrul, usturoiul taiat feliute, sare si piper si lasam sa fiarba pana cand ciupercutele se inmoaie bine, trebuie sa ramana un sos dens. Dupa ce stingem adaugam patrunjel tocat marunt .
Incearca si aceasta reteta video