Iata o reteta delicioasa de: Paste cu sos
Ingrediente Paste cu sos
– 1 pachet spaghete
– 4 rosii
– 2 bucati ardei
– 2 cepe
– 500g carne de porc
– ulei pentru prajit
– o legatura patrunjel
– sare, piper dupa gust
Mod de preparare Paste cu sos
Punem la fiert intr-o oala apa, aproximativ 2 litri, dupa ce incepe sa fiarba adaugam spaghetele rupte in doua. Lasam sa fiarba si cand sunt gata le scurgem si le clatim cu apa rece.
Rosiile, ardeiul, ceapa le oparim un pic in apa fiarta, apoi le pasam la blender. Sosul astfel obtinut il punem intr-o oala, adaugam un pahar cu apa , carnea si lasam sa fiarba. Carnea de porc tocata bucatele se prajeste cu putin ulei, apoi punem si capacul sa iasa inabusita. La final adaugam patrunjel tocat marunt. servim amestecam spaghetele cu sosul. Serviti cu placere
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com