Iata o delicioasa reteta de paste: Paste cu legume la cuptor.
Ingrediente Paste cu legume la cuptor
3 fire praz , 100 g cascaval , 1 lingura mustar cu boabe intregi , 2 linguri faina , 600 ml lapte , 1cub concentrat legume ( 1 lingura garnule ) dizolvat in 3 linguri apa fierbinte , cateva rosii conservate ( rosii in sos tomat ) ,8 felii Kaizer sau costita afumata , 350 g paste fainoase ( penne , tuburi , melci ).
Mod de preparare Paste cu legume la cuptor
Prazul se taie rondele mici si se caleste un pic, se adauga mustarul si faina si se mai continua calirea 30 secunde …se adauga laptele si concentratul amestecand repede pana se ingroasa..
Sosul se amesteca cu rosiile taiate pe jumatate si kaizerul taiat felii si rumenit.
Pastele se fierb si se clatesc sub jet de apa rece, se scurg bine si se amesteca cu compozitia de mai sus… se toarna intr-o tava, se presara cascaval ras si se baga la cuptor pentru 30 minute .
Incearca si aceasta reteta video
Photo by sorin popa on Unsplash