Oanapl10 ne incanta cu aceasta reteta minunata de: Paste cu branza de vaci si sunca la cuptor.
Ingrediente Paste cu branza de vaci si sunca la cuptor
250 g paste (spaghete)
300 g brânză de vaci
50 g smântână
100g șuncă
2 ouă
unt pentru uns
sare
piper
Mod de preparare Paste cu branza de vaci si sunca la cuptor
Pastele le fierbi conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs.
Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de vaci și omogenizezi.
Condimentezi cu sare si piper. Adaugi șunca tăiată cubulețe și pastele și amesteci.
Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele și nivelezi. Introduci vasul in cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute.
Servești pastele calde dar și reci.
Incearca si aceasta reteta video