Paste carbonara

06 noiembrie 2019,
PASTE CARBONARA - SFATULPARINTILOR.RO - pinar-kucuk-QuFm328PV88-unsplash

Un preparat rapid si delicios: Paste carbonara.

Ingrediente Paste carbonara

4 – 500 g paste,
2 galbenusuri,
1 albus,
300 g kaizer sau sunca presata,
o cana de cascaval ras
sare,
piper.

Mod de preparare Paste carbonara

Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui, intre timp se fierb pastele (respectand timpul de pe ambalaj).Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de cascaval. Pastele se scurg bine, se lasa in oala, dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval.

Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar ouale se coc atat cat trebuie daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie.

Photo by Pinar Kucuk on Unsplash

 

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Minimax
Gradinita