Paste Caccavella delicioase

17 octombrie 2021,
Paste Caccavella delicioase

Iata o reteta interesanta: Paste Caccavella, de la Anisoara67.

 

Am primit cadou o cutie cu 2 paste Caccavella, despre care se zice ca sunt cele mai mari paste din lume avand greutatea de 50 de g, inaltimea de 6 cm si diametrul de 9 cm. Am ales o umplutura usoara si delicioasa, iar finalul a fost deliciossss!

 


Ingrediente Paste Caccavella delicioase


2 paste Caccavella (sau niste scoici mai mari din paste fainoase, un piept dezosat potrivit de mare, 200 g afumatura fara os, o ceapa rosie, 2 ardei grasi, 2 rosii, 6 oua de prepelita, 5-6 ciupercute, 100 ml ulei de masline, sare, piper, o lingurita de legume deshidratate, marar verde, o lingura de smantana

 

Mod de preparare Paste Caccavella delicioase


Se pune la fiert 1 l de apa cu un praf de sare iar cand da primul clocot bagam pastele caccavella sa fiarba aldente, cca 15 minute. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit
Intr-un pic de ulei incins calim afumatura taiata cubulete, adaugam ceapa taiata marunt, ciupercile feliate, pieptul de pui taiat in cubulete mici, ardeiul si rosiile maruntite si lasam sa se caleasca un pic, potrivim de sare si piper, dam de pe foc si presaram marar tocat fin. Umplem fiecare scoica cu aceasta umplutura apoi spargem deasupra fiecareia cate 3 oua de prepelita pentru a lega un pic umplutura. Se asaza intr-o tava mai inalta, cu umplutura in sus si adaugam in tavita apa, pana sub buza pastelor, in care adaugam un praf de sare, lingurita de legume deshidratate, un pic de ulei de masline si dam la cuptor pana se coc bine ouale de prepelita de deasupra. Se servesc calde ,cu smantana si marar tocat fin.

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita