Paste bolognese

31 martie 2020,
paste bolognese - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - minced-meat-4455072_1920

Iata o reteta delicioase de paste bolognese.

 

Ingrediente Paste bolognese


1 morcov
1 telina mica
500 gr.carne tocata de vita
200 penne
1 ceapa
6-7 catei usturoi
500 gr. bulion
2 linguri ulei masline
condimente: sare, piper, tarhon, busuioc, curry
200 gr cascaval ras

 

Mod de preparare Paste bolognese


Tocam ceapa si usturoiul marunt, dam morcovul si telina pe razatoare, pennele le fierbem si le dam prin strecuratoare. Intr-o oala calim ceapa si usturoiul, adaugam morcovul, telina si carnea tocata si le amestecam bine. Adaugam bulionul, 1 pahar de apa si punem sare, piper, tarhon, busuioc si curry. Acoperim oala si lasam 1 ora. Dupa 1 ora adaugam pennele, amestecam foarte bine toata compozitia si mai lasam inca 1/2 ora. Aproximativ dupa 20 min adaugam cascavalul ras.

Imagine de RitaE de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita