Anisoara67 ne incanta cu o reteta delicioasa de Cuiburi de Spaghetti Bolognese cu spanac si menta.
Ingrediente Cuiburi de Spaghetti Bolognese cu spanac si menta
1 pachet de spaghetti,1 plic de spaghetti Bolognese, 100 g piure de spanac, 100 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi, o lingura de legume deshidratate fara sare, o lingurita de amestec de plante aromatice, un praf de nucsoara, un praf de sare, piper, 250 g carne tocata de vita, un buchetel de menta proaspata, 75 ml suc de rosii cu ardei (facut in casa)
Mod de preparare Cuiburi de Spaghetti Bolognese cu spanac si menta
Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se caleste piureul de spanac in 2 linguri de ulei de masline impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, cu un praf de sare, o lingurita de amestec de legume deshidrate fara sare si cu un praf de plante aromate. Se amesteca cu pastele fierte cu spanacul si se acopera cu un capac.
Se caleste bine carnea in restul de ulei ramas, cu un praf de sare, cu restul de legume deshidratate fara sare si praful de condimente. Se prepara praful de Spaghetti Bolognese Fix cu apa rece apoi turnam peste carnea calita, se adauga si sucul de rosii, un praf de nucsoara si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote si oprim focul. Se servesc pastele sub forma de sculuri, presarate cu menta proaspat taiata fin si sosul fierbinte Bolognese.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video