Cuiburi de paste cu sos bolognese

04 noiembrie 2021,
Cuiburi de paste cu sos bolognese - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - noodles-2823942_1920

Iata un preparat deosebit si gustos, si aspectuos: Cuiburi de paste cu sos bolognese

 

Ingrediente Cuiburi de paste cu sos bolognese

1 pachet de paste
500 g carne tocata (de vita sau mixt de vita si porc)
2 cepe
1 pahar cu vin
condimente: sare, piper, cimbru, busuioc
pasta de rosii sau rosii proaspete
ulei de masline
parmezan, patrunjel verde

 

 

Mod de preparare Cuiburi de paste cu sos bolognese

Se  trage la tigaie in putin ulei de masline ceapa tocata; se adauga carnea tocata si se lasa 10 minute amestecand continuu sa scada surplusul de apa. Se adauga vinul si condimentele. Lasam sa scada, apoi punem pasta de rosii si dupa cateva minute oprim focul.
Fierbem pastele al dente si cu ajutorul lingurii si furculitei formam mici cuiburi  in care la mijloc punem din compozitia de carne.
Presaram patrunjel verde sau parmezan ras si servim!

Incearca si aceasta reteta video

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita