Iata un preparat deosebit si gustos, si aspectuos: Cuiburi de paste cu sos bolognese
Ingrediente Cuiburi de paste cu sos bolognese
1 pachet de paste
500 g carne tocata (de vita sau mixt de vita si porc)
2 cepe
1 pahar cu vin
condimente: sare, piper, cimbru, busuioc
pasta de rosii sau rosii proaspete
ulei de masline
parmezan, patrunjel verde
Mod de preparare Cuiburi de paste cu sos bolognese
Se trage la tigaie in putin ulei de masline ceapa tocata; se adauga carnea tocata si se lasa 10 minute amestecand continuu sa scada surplusul de apa. Se adauga vinul si condimentele. Lasam sa scada, apoi punem pasta de rosii si dupa cateva minute oprim focul.
Fierbem pastele al dente si cu ajutorul lingurii si furculitei formam mici cuiburi in care la mijloc punem din compozitia de carne.
Presaram patrunjel verde sau parmezan ras si servim!
Incearca si aceasta reteta video