Chiftelute cu paste si sos alb

14 februarie 2017,

Mod de preparare

Intr-un castron amestecati carnea tocata de porc cu 50 grame parmezan, pesmetul, iaurtul, oul batut, cimbrul, oragano, sarea, piperul pana obtineti o compozitie omogena. Formati chiftelutele si asezati-le intr-o tava in care in prealabil ati pus o hartie de copt. Lasati-le in cuptorul incins la 160 grade timp de 20-25 minute.
Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, clatiti-le , strecurati-le.
Intr-o tigaie mare topiti untul, adaugati smanatana, restul de parmezan ras; lasati-le la foc mic 2-3 minute pana se topeste branza, apoi adaugati chiftelutele si acoperiti-le cu sosul obtinut. Puneti pastele intr-un vas si turnati sosul alb si chiftelutele peste acestea. Deasupra presarati arpagicul tocat marunt. Chiftelute cu paste si sos alb se servesc calde.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul