Mod de preparare
1. Amestecati intr-un vas zaharul, faina, praful de copt si zaharul vanilinat. Separam galbenusurile de albusuri.
2. Galbenusurile se amesteca cu sare, ulei si lapte.
3. Albusurile se bat spuma cu sare.
Acum amestecam faina si zaharul cu galbenusurile si laptele, iar la sfarsit adaugam albusurile spuma. Mai simplu spus, amestecam 1 cu 2 si apoi 3.
Coacerea
Intr-o tigaie incinsa unsa in prealabil cu unt sau cu putin ulei punem cateva linguri de compozitie care nu se misca pana nu apar bule pe suprafata acesteia. Se intoarce cu paleta, coapta are o culoare frumoasa maro.
Se servesc stropite cu sirop de fructe, sau cu dulceata, miere ori unt de arahide.
Va doresc o zi frumoasa si vesela, ca si farfuria din care mancati aceste clatite haioase!
Ne mai gasiti si aici.
Citeste continuarea: 1 2