Ciabatta cu carne de vita, mustar si inele de ceapa

20 ianuarie 2019,
Ciabatta cu carne de vita, mustar si inele de ceapa

Iata un delicios preparat pentru mic dejun sau pentru pachetelul de scoala sau birou: Ciabatta cu carne de vita, mustar si inele de ceapa.

 

Ingrediente Ciabatta cu carne de vita, mustar si inele de ceapa

Ciabatta cu masline

o bucata de vrabioara de vita

o ceapa

un castravete murat

Pentru sos: sare, zeama de lamaie, mustar, ulei

 

 

Mod de preparare Ciabatta cu carne de vita, mustar si inele de ceapa

Taiem bucata de carne in 4 bucati si le punem la fiert, la foc mic, timp de aproape 2 ore. Punem intr-o tigaie sare si piper si o dam la incins, apoi aruncam acolo bucatile de carne, dupa ce au fiert. Taiem Ciabatta in doua, o ungem cu sosul de mustar, care se prepara astfel: 2 lingurite de mustar, zeama de lamaie, o lingurita de ulei, un praf de sare. Punem bucatile de carne, bine rumenite, si castravetele taiat in felii. Peste acestea, adaugam cateva inele de ceapa. Pofta buna!

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul