Va recomandam un preparat pe cat de apectuos, pe atat de delicios: Quiche Lorraine cu mazare
Ingrediente Quiche Lorraine cu mazare
tarta: (forma cu diametrul de 20 cm) 100 g faina, 100 g pesmet alb, 100 g unt topit, 1 ou, sare, 1/2 lingurita praf de copt
umplutura: 300 g mazare fiarta Bonduelle, 150 g crema de branza cu smantana, un ardei rosu, 2 rosioare Cherry, sare, busuioc uscat
Mod de preparare Quiche Lorraine cu mazare
1. Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat cu untul topit si un praf de sare. Se intinde in foaie rotunda (se intinde intre folie de plastic) apoi se asaza in forma unsa cu un pic de unt, se inteapa cu furculita.
2. Se amesteca crema de branza cu smantana cu oul si un praf de sare, se adauga si un praf de busuioc, dupa gust, cu jumatate de ardei taiat cubulete mici si cu mazarea fiarta si scursa bine.
Se toarna umplutura in forma peste blat, se decoreaza cu rosioarele feliate si cu restul de ardei ramas, se presara cateva boabe de mazare si se da la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit. Se portioneaza in felii dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video