Ciorba de vacuta. Esti pregatit sa o incerci?

07 ianuarie 2018,
Ciorba de vacuta

Iata o reteta delcioasa de Ciorba de vacuta.

 

 

Ingrediente Ciorba de vacuta

500 g carne de vita cu os

2 morcovi

o telina mica

1-2 cepe

1-2 ardei gras

1 rosie

sare, piper

 

 

Mod de preparare Ciorba de vacuta

Carnea se pune la fiert in apa rece cu sare, se ia spuma. Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala bine si se taie marunt. Se pun la fiert cand carnea este aproape gata. Se lasa sa se fiarba bine, se adauga sare dupa gust. Se pune leustean cand este gata.

Se serveste calda alaturi de un ardei iute.

 

Serviti cu placere!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita