Veronica22 a trimis o reteta minunata de Carne de vitel cu legume
Ingrediente Carne de vitel cu legume
5-6 cartofi
50 ml ulei de floarea soarelui
5 rosii
1 legatura patrunjel verde
2 cepe
sare si piper
1 kg carne de vitel(pulpa)
4 ardei grasi
Mod de preparare Carne de vitel cu legume
Carnea de vitel se spala, se taie cuburi si se prajeste in putin ulei 2-3 min. Se scoate si in uleiul ramas se caleste apoi ceapa taiata marunt.
Adaugam ardeii care se curata de cotor si seminte si se taie bastonase scurte. Rosiile se taie cubulete si se adauga si ele, punem si carnea. Lasam sa fiarba 20 min si apoi adaugam si cartofii care au fost curatati si taiati cuburi. Adaugam apa cat sa acopere carne si legumele, punem un capac si lasam sa fiarba, mai amestecam din cand in cand, mai ales dupa ce zeama incepe sa scada. Potrivim intre timp de sare si piper.
Cand carnea este fiarta luam de pe foc si presaram patrunjelul verde tocat.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay