Va recomandam o reteta traditional romaneasca, numai buna alaturi un borcan de ardei iute si un pahar de vin. Pofta buna!
Ingrediente Varza calita cu kaizer
2 verze medii (am folosit varza murata)
1 cutie suc de rosii
300 g kaizer
foi de dafin, busuioc, piper, sare dupa gust
ulei-100 g
o legatura marar
Mod de preparare Varza calita cu kaizer
Luam varza, o spalam, o desfacem si apoi o tocam marunt. O punem la calit in oala in care am incins in prealabil uleiul, amestecam bine in oala sa nu se lipeasca, adaugam apoi condimentele dupa gust, adaugam si kaizerul care l-am rumenit putin inainte. Dupa ce s-a inmuiat bine varza, adaugam si sucul de rosii, apoi introducem varza in cuptor si lasam sa scada, la final adaugam mararul tocat marunt! Serviti cu placere
Incearca si aceasta retea video
foto: Depositphotos.com