Ultimele

Tochitura moldoveneasca

Retetele tale » Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca

Iata o reteta simpla si delicioasa: Tochitura moldoveneasca.

 

Ingrediente Tochitura moldoveneasca

500g carne porc,

100g branza telemea,

1ou,

100g faina de porumb,

1 ceapa,

sare si ulei

 

 

 

Mod de preparare Tochitura moldoveneasca

Se curata ceapa, se caleste, se adauga carnea, se umple cratita cu apa si se lasa la foc mic timp de 2 ore (pana carnea este frageda). Separat, intr-un ceaun se pune apa la fiert cu sare iar cand aceasta incepe sa clocoteasca se adauga malai in ploaie, amestecand continuu. Cand carnea este gata aceasta se serveste cu mamaliguta calda, ou prajit si branza rasa. Pofta buna!

 

Incearca si aceasta reteta video

foto: Depositphotos.com

Data articol: iulie 14, 2022