Margareta a trimis o reteta delicioasa de Tocanita cu dovlecei.
Pieptul de pui se gateste repede, usor, e foarte gustos si satios. In combinatie cu legume, capata o savoare deosebita. Va recomand aceasta tocanita cu dovlecei de care sigur va veti indragosti.
Ingrediente Tocanita cu dovlecei
1 piept de pui dezosat, 2 cepe, 1 ardei gras, 2-3 morcovi, 3 dovlecei, sare piper, marar, patrunjel, 1 lingurita pasta de ardei, putin ulei
Mod de preparare Tocanita cu dovlecei
Ceapa, morcovul, ardeiul se toaca si se calesc in ulei. Se adauga pieptul taiat cubulete, lasam sa se caleasca pana carnea isi schimba culoarea, apoi se adauga o cana de apa. Se potriveste de sare si piper. Se adauga pasta de ardei si se lasa 30 min sa fiarba. Dovleceii se taie cubulete si se adauga in mancare. Cand s-au inmuiat dovleceii, se adauga mararul, se mai lasa cateva minute, apoi se adauga patrunjel verde si se stinge focul.
Incearca si aceasta reteta video