Sufle de conopida cu sunca presata de pui

07 noiembrie 2019,
Sufle de conopida cu sunca presata de pui

Va recomand sa gatiti acest sufle, este apetisant, plin de savoare!

Ingrediente Sufle de conopida cu sunca presata de pui

2 conopide

3 oua

smantana 400 gr.

sunca presata de pui 200 gr.

branza telemea 300 gr.

unt 10 gr.

Mod de preparare Sufle de conopida cu sunca presata de pui

Conopida se desface in buchetele mici, se spala si se pune la fiert intr-un vas cu un praf de sare. Dupa fierbere, se lasa la racit. Conopida fiarta se asaza ordonat intr-o tava pe care in prealabil ai dat-o cu unt.

Intr-un vas se bat cele 3 oua si dupa se amesteca cu smantana.

Se rade branza, se taie sunca presata de pui (sau orice se prefera in locul acesteia) in feliute mici / cubulete si acestea se presara ordonat deasupra conopidei din tava, dupa care smantana se toarna pe deasupra. Apoi se mai pune putina branza rasa pentru a se rumeni frumos la final.

Cand cuptorul este incins introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 45 de minute.

Pofta buna!

Imagine de majomka de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita