Iata un preparat delicios si foarte usor de facut: Stiuca pe pat de cartofi la cuptor.
Ingrediente Stiuca pe pat de cartofi la cuptor
1 kg stiuca, 4-5 cartofi, ulei, zeama de la 2 lamai, condimente, sare, piper, usturoi.
Mod de preparare Stiuca pe pat de cartofi la cuptor
Pestele curatat il taiati bucati pe care le presarati cu sare si piper si le lasati 1-2 ore in zeama de lamaie pe care ati amestecat-o in prealabil cu putin ulei si condimente. Cartofii ii curatati, ii spalati si ii taiati rondele, apoi ii fierbeti in apa cu sare. Intr-o tava puneti o parte din cartofi ,deasupra pestele si iar un pat de rondele de cartofi. Turnati o cana mica de apa si dati la cuptor 10-15 minute. Cand este aproape gata,se presara mujdei de usturoi
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Frauke Feind de la Pixabay