Iata o alta reteta trimisa de Gaby_gabytza: Shaorma de casa.
Ingrediente Shaorma de casa
lipii
3 cartofi
200 g pulpa porc
2 rosii
4 castraveciori in otet
gogosari in otet
1 legatura ceapa verde
1 varza micuta
1 capatana usturoi
100 g maioneza
100 g smantana
sare
piper
boia de ardei iute
Mod de preparare Shaorma de casa
Carnea de porc o spalam bine, o stergem si o condimentam cu sare, piper, boia de ardei iute. O prajim in putin ulei pe ambele parti pana se rumeneste frumos.
Cartofii ii curatam, ii spalam bine si dupa ce ii taiem ii prajim in ulei incalzit. Cand sunt gata ii scoatem pe un servetel absorbant. Intre timp tocam varza si amestecam cu sare.
Taiem rosiile, castravetii,ceapa si ardeii.
Usturoiul il curatam si il pisam bine. Dupa adaugam smantana si maioneza si le amestecam.
Ungem lipia cu sosul de usturoi adaugam carnea tocata, cartofi, varza, rosiile taiate, ceapa verde, castraveti si ardeii.
Rulam cat mai strans si un capat il infasuram intr-o folie alimentara.
Incearca si aceasta reteta video
Photo by Nadine Primeau on Unsplash