Iata un preparat delicios de sezon: Rulouri de vinete cu carne de curcan.
Ingrediente Rulouri de vinete cu carne de curcan
1 vanata mai mare
200 gr carrne tocata curcan, 1 ou
2 linguri de cascaval ras
o felie de paine mai veche
cateva fire de patrunjel verde
200 gr pasta de tomate
2-3 rosii
cateva felii de cascaval
50 ml ulei
Mod de preparare Rulouri de vinete cu carne de curcan
Vanata se taie felii pe lungime,se sareaza si se lasa 20 min sa scurga.
Carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata si scursa bine, cascavalul, patrunjel, putina sare, oul.
Feliile de vinete se prajesc in putin ulei si se scot pe hartie absorbanta. Pe fiecare felie de vanata se pune cate o lingura din amestecul de carne si se ruleaza.
Rulourile se asaza intr-un vas in care punem putin ulei si pasta de rosii, peste fiecare rulou punem o felie de cascaval si apoi cateva cubulete de rosii.
Se dau la cuptor 30 min la foc mediu.
Se pot servi atat calde cat si reci, sunt delicioase.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Igor Lukin de la Pixabay