Rosii umplute cu piept de curcan si orez

22 octombrie 2019,
Rosii umplute cu piept de curcan si orez

Iata o reteta delicioasa si foarte usor de preparat: Rosii umplute cu piept de curcan si orez.

Ingrediente Rosii umplute cu piept de curcan si orez

6-7 rosii mai mari, 500 g piept de curcan, 2 cepe, 2 morcovi, 1 ardei, 1 lingura bulion, 1 ceasca orez.

Mod de preparare Rosii umplute cu piept de curcan si orez

Rosiile se spala si li se taie partea de sus aproape de tot. Se scoate miezul si se lasa la scurs. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei (+ miezul rosiilor), se adauga orezul si o cana de apa. Se lasa putin la foc mic sa  scada apa. Se da jos de pe foc si se adauga pieptul tocat la masina si sare dupa gust. Rosiile se umplu cu amestecul rezultat si se pun in tava unsa cu ulei. Daca mai ramane compozitie se aseaza in locurile libere dintre rosii. Se da la cuptor 1 ora la foc mic. Din cand in cand se mai adauga cate o ceasca de apa fiarta. Se serveste cu verdeata daca avem.

Pofta buna!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita