Iata o reteta apetisanta recomandata de o prietena a site-ului nostru, Violeta Postolache, in al sau Caiet de retete.
Ingrediente Muschi de porc la cuptor
1 kg muschi porc
1 litru vin alb
2-3 linguri ulei
1 capatana usturoi
foi dafin, piper
rozmarin, oregano
condimente pentru gratar
1 litru vin alb
2-3 linguri ulei
1 capatana usturoi
foi dafin, piper
rozmarin, oregano
condimente pentru gratar
Mod de preparare Muschi de porc la cuptor
Se taie muschiul de porc in felii de grosimea unui deget. Se freaca bine carnea cu amestecul de condimente si se da la frigider 1-2 ore ca sa se amestece aromele.
Se unge fundul unei tavi cu ulei apoi se asaza bucatile de muschi si se pun deasupra foile de dafin.
Se adauga vinul si se da la cuptor la foc mic circa o ora.
Cand scade vinul si friptura este suficient de bine facuta (eu o prefer mai in sange) se scoate din cuptor si se poate servi cu diverse garnituri.
Incearca si aceasta reteta video