Iata o reteta de escalop de vitel foarte simplu de preparat.
Ingrediente Escalop de vitel
600 g pulpa de vita
2 linguri cu mustar
1 lingura oregano
1 lingura busioc
1 lingura cimbru
3 oua
6 linguri de pesmet
sare
piper
boia de ardei
Mod de preparare Escalop de vitel
Carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele.
Le condimentam cu sare si piper, acoperim vasul si dam la rece 30 min. (eu le-am lasat cca 1 ora)
Amestecam pesmetul cu busuioc, oregano si cimbru intr-o farfurie.
Batem ouale cu mustarul bine.
Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet.
Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine (la foc mic spre mediu).
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Noi am servit cu orez fiert cu cury si condimente.
Incearca si aceasta reteta video