Piept de gâscă preparat ca la Tușnad

12 aprilie 2017,
piept de gasca
Rețeta Piept de gâscă preparat ca la Tușnad a fost creată la Tușnad, în secolul al XIX-lea, pe vremea când în stațiunea înființată la sugestia Împăratului Franz Josef obișnuia să vină „la băi” protipendada Imperiului Austro-Ungar.

Ingrediente

1,5 kg de piept de gâscă,

150 ml ulei,

tarhon,

cimbrişor,

piper,

sare,

paprika,

usturoi,

seminţe de chimion,

o linguriţă de făină,

200 ml smântână,

700 g varză murată,

50 g şunculiţă afumată,

două cepe,

o roşie,

un ardei verde.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
minimax