Abetina a trimis o reteta delicioasa de Friptura de gasca.
Ingrediente Friptura de gasca
-4 pulpe de gasca,
-2 pipote,
-2 inimioare ,
-1 lingurita de boia de ardei iute,
-1 varf de cutit de sare,
-1 lingurita maggi secretul gustului intensavor cu gust de gaina,
-2 cepe,
-3-4 catei de usturoi,
-1 lingurita de condimente de pui,
-50 ml.vin alb,
-50 ml.ulei.
Mod de preparare Friptura de gasca
Se amesteca condimentele si se trece carnea prin ele, se toarna ulei in tava, se asaza carnea, turnam restul de condimente peste carne, turnam vinul si uleiul, adaugam ceapa taiata felii si usturoi taiat in bucati mici, punem capac pe tava si dam tava la cuptor la foc potrivit, pana se patrunde foarte bine. Se serveste cu o salata de varza murata. Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video