Pulpe la cuptor cu legume

06 noiembrie 2017,

Mod de preparare

Dupa ce spalam foarte bine pulpele de pui,le ungem cu putin ulei,le condimentam cu sare,piper,condimente pentru pui si usturoi taiat marunt si le dam la frigider cel putin 15 minute sa se patrunda aromele,apoi le asezam intr un vas de yena sau vitroceramic(recomand)uns cu putin ulei.Le acoperim cu capac si le dam la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.
Intre timp spalam foarte bine legumele si le taiam rondele.Le saram,le piperam,apoi calim in putin ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte rondelele de dovlecei si vinete.Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un servet de bucatarie pentru a absoarbe uleiul.In aceeasi tigaie punem la calit ardeiul,iar cand s a inmuiat putin,adaugam rosiile decojite taiate in patru si pasta de ardei subtiata cu o lingura de apa.Lasam la foc mic pana ce rosiile se inmoaie putin si sosul se ingroasa(~7min)Condimentam dupa gust cu sare si piper,apoi turnam acest sos peste pulpe si mai lasam la cuptor 10 minute.
Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita