Pentru o cina in familie care sa nu necesite multa pregatire, va recomandam Pulpe de pui cu cartofi la cuptor.
Ingrediente Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
4 pulpe de pui
6 cartofi mai mari
1 pahar cu vin alb
sare, piper, boia de ardei dulce
Mod de preparare Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Pulpele se spala si se mai crapa putin cu cutitul pentru a se patrunde bine. Cartofii se curata, se spala si se taie pe lung , bucati mai maricele. Se pun in tava unsa cu putin ulei, impreuna cu pulpele, se condimenteaza bine , se pune vinul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins, se lasa 30 de minute de cand incepe mancarea sa fiarba , apoi se indeparteaza folia lasandu-se asa, descoperita, tava inca 15 minute pana se rumenesc.
Se servesc calde, cu mamaliga!
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pixabay.com