Pulpa de porc umpluta cu legume, imbracata in prapur

10 aprilie 2015,

Iata o reteta delicioasa si aspectuoasa, pe care o puteti prepara pentru mesele de sarbatori: Pulpa de porc umpluta cu legume, imbracata in prapur.

 

Ingrediente

600-700 g pulpa macra de porc, prapur de porc, 300 g amestec de legume (morcov, mazare, fasole pastai, tija de telina, ardei rosu, conopida, verdeata), 2 morcovi fierti, 200 ml vin alb sec, 2 foi de dafin, un catel mare de usturoi feliat, piper, amestec de condimente (coriandru, maghiran, cimbrisor, dafin, busuioc), sare,50 ml ulei de masline

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita