Iata o reteta delicioasa de Pulpa de porc umpluta.
Ingrediente Pulpa de porc umpluta
2 kg pulpa porc
1 kg ciuperci proaspete
1 conserva ciuperci
2 ardei grasi(rosu si galben)
2 cepe
1 l vin alb
1 capatana usturoi
condimente
2 linguri mustar
Mod de preparare Pulpa de porc umpluta
Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva, doar pana se inmoaie. Se bate pulpa cu ciocanul de snitele, se condimenteaza si se asaza deasupra umplutura de ciuperci.
Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori. Se unge pulpa de porc cu putin mustar si se asaza in tava, se adauga ciupercile proaspete si usturoiul pisat, apoi se completeaza cu vin alb. Se da la cuptor la foc potrivit circa o ora, pana se rumeneste bine. Se scoate pe un platou si extragem cu grija scobitorile. Se taie felii si se serveste cu garnitura de ciuperci.
E foarte buna si rece ca aperitiv
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Andreas Lischka de la Pixabay