Iuliana22 a trimis o reteta delicioasa de Pulpa de porc frageda cu sos de rosii.
Ingredinte Pulpa de porc frageda cu sos de rosii
500 grame pulpa de porc
1 conserva de rosii in suc
1 ceapă
4 grăunte de usturoi
Un cub de unt
Sare, piper, cimbru,
1 lingurita boia dulce sau iute
Busuioc, susan
Mod de preparare Pulpa de porc frageda cu sos de rosii
Tăiem carnea in cubulete si o punem in tigaie împreună cu o lingura de ulei. Lăsăm carnea 5-6 minute timp in care o întoarcem pe ambele părti.
După 5-6 minute scoatem carnea pe o farfurie si o lăsăm la odihnit 10 minute.
Apoi o punem iar in tigaia încinsă pentru 10 minute. Asezonam cu sare, piper si cimbru.
Punem carnea intr-un bol si adăugăm cubul de unt, amestecăm pana se topeste.
Sosul.
Tocam ceapa si usturoiul. Punem o lingura de ulei in tigaie si adăugăm ceapă împreună cu usturoiul. După ce s-au facut adăugăm rosiile din conserva si 50 ml apă.
Condimentam cu sare piper,cimbru si 2 frunze de busuioc. După ce sosul a scazut,il trecem prin blender pentru a obtine un sos fin. La final adăugăm boiaua.
Intr-o farfurie, punem sosul apoi carnea, asezonam cu susan si busuioc
Incearca si aceasta reteta video