Ce ziceti de aceasta minunata reteta de Tocanita de pui?
Ingrediente Tocanita de pui
4 pulpe superioare
4 aripi
3 cepe mari
1 ardei rosu
1 conserva rosii in suc
marar uscat
sare
piper
4-5 catei usturoi
Mod de preparare Tocanita de pui
Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa curatata si tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiile pe care le-am pisat inainte. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (eu am fiert-o putin, cat sa iau spuma) .Adaugam sucul de rosii si apa cat sa acopere carnea, acoperim si lasam sa fiarba.
Cand carnea este fiarta adaugam mararul si condimente dupa gust. Mai lasam cateva clocote si la final adaugam usturoiul pisat si daca dorim putem adauga patrunjel verde tocat marunt.
Acoperim oala si mai lasam cca 5 minute inainte sa servim.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositpthos.com