Tocanita de pipote si inimi

07 martie 2014,

Gaby_gabytza a trimis o reteta minunata la Concursul nostru: Tocanita de pipote si inimi. Adu si tu primavara in bucate cu retetele tale minunate pregatite pentru cei dragi si poti castiga o oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticla, o tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam), sau o oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi), oferite de Megaplus.ro.

 

Ingrediente

1 caserola pipote si inimi
2 cepe
5 catei usturoi
1 lingurita miere
100 ml suc de rosii
1 lingura pasta de tomate
sare
piper
busuioc

 

 

Mod de preparare

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa pana cand devine transparenta si adaugam usturoiul tocat si carnea. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam sucul de rosii, pasta de tomate si apa cat sa acopere. Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este gata adaugam mierea, busuiocul, sarea si piperul dupa gust si mai lasam cca 2 minute pe foc.

Noi am servit cu mamaliguta.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita