Iata o delicioasa reteta de Supa de pasare cu galuste.
Ingrediente Supa de pasare cu galuste
-carne de pasare
-gris(6-7 linguri)
-2 oua
-1 morcov
-1/4 telina
-1patrunje l radacina
-1ceapa
-1 linguri ulei
-sare
-patrunjel verde
Mod de preparare Supa de pasare cu galuste
Daca aveti deja supa de pui folositi aceasta daca nu pregatiti carnea de pui si puneti la fiert (circa 1h). Dupa ce ati spumuit bine adaugati morcovul,telina,patrunjelul taiate rondele si ceapa intreaga.
Pentru galuste, bateti ouale si adaugati lingura de ului putina sare si grisul cate o lingura,compozitia trebuie sa iasa ca o pasta mai groasa daca mai trebuie mai adaugati gris (daca se desfac la fiert ). Pentru ca galustele sa iasa pufoase trebuie sa se pregateasca compozitia exact cand le punem la fiert, galustele se fac cu lingurita, daca sunt mai mici sunt mai fragede si in interior. Dupa ce supa a fost strecurata dam drumul la galuste inainte sa inceapa sa fiarba, sa dea in clocot pentru ca in acest fel galustele nu se vor desface. Se fierb circa 15 minute si se lasa apoi acoperite inca 10-20 de minute; se presoara patrunjel verde deasupra.
Incearca si aceasta reteta video
foto: pixabay.com