Veronica22 ne incanta cu aceasta reteta minunata de: Rulada din pulpe de pui dezosate.
Ingrediente Rulada din pulpe de pui dezosate
2 pulpe de pui
1 piept de pui
150 de grame de ardei gras taiat fasii (rosu,galben,verde)
2 plicuri gelatina
1 lingurita boia
sare si piper
2 catei de usturoi pisat
1 punga pentru friptura
Mod de preparare Rulada din pulpe de pui dezosate
Pulpele de pui se curata de piele si oase si se taie in fasii.Pieptul de pui se taie si el in fasii.Se pune carnea intr-un bol,adaugam sare,piper,ardeii,boiaua si gelatina granule nedizolvata.
Se amesteca bine.Se pune compozitia intr-o punga de friptura,se inchide punga si se pune intr-o tava de chec.
Se lasa la cuptor 45-50 min.Cand este gata mai trebuie sa avem lichid in punga pentru a se lega,altfel va fi compromisa toata munca.
Lasam punga in tava sa se raceasca iar desupra vom pune o alta tava de cozonac plina cu apa care sa preseze rulada noastra.Se lasa cateva ore_5-6) cel putin pentru a se raci foarte bine si pentru a se inchega gelatina care va lega carnea si legumele.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de RitaE de la Pixabay