Stufat de pui, o reteta simpla care merita gatita mai ales acum, cand avem atat de multe verdeturi.
Ingrediente Stufat de pui
2 pulpe de pui
2 legaturi de ceapa verde spalata si curatata
1 legatura de usturoi verde spalat si curata
1 legatura de patrunjel verde
2 rosii
ulei
sare
piper
Mod de preparare Stufat de pui
– in uleiul incins prajim putin carnea de pui pana capata o culoare frumoasa, aurie
– adaugam ceapa si usturoiul tocate potrivit de mare
– adagam o cana cu apa, cat sa se acopere carnea si verdeata
– lasam totul la foc mic, sa fiarba carnea si sa se imbine aromele
– cand s-a fiert carnita, adaugam cele doua rosii mixate si facute pasta
– mai lasam 2 minute la fiert si stufatul de pui este gata
– adaugam sare si piper dupa gust
– imbogatim mancarea noastra cu aroma de patrunjel verde, tocat fin
Mai multe retete delicioase gasiti pe site-ul nostru Farfuriavesela.ro.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Pexel.com