Iata o reteta deliciosa, ideala pentru o masa in familie: Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa.
Ingrediente Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa
5 pulpe de pui
1 legatura ceapa verde
100 g cascaval
3-4 catei usturoi
sare
piper
boia de ardei
rozmarin
100 ml vin
1 cana apa
Mod de preparare Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa
Pulpele de pui le spalam bine (le lasam sa se scurga).
Intre timp curatam ceapa,usturoiul si tocam.
Taiem cascavalul in cubulete.
Luam fiecare pulpa de pui si desprindem putin pielea si umplem cu cascaval,ceapa si usturoi.
Asezam pulpele in tava si adaugam condimente dupa gust(eu am adaugat si 2 catei de usturoi taiat felii).
Adaugam apa si vinul, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 min dupa care luam folia si mai lasam cca 10 min pana se rumesc frumos deasupra.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com