Asa preparat nu se refuza niciodata: Piure de cartofi cu snitel de pui si salata de varza.
Ingrediente Piure de cartofi cu snitel de pui si salata de varza
pentru piure
-1 kg cartofi
-100 gr unt sau margarina
-50 ml lapte
pentru snitele
-1 piept de pui
-2 oua
-faina de grau
sare,2catei usturoi
-ulei
pentru salata de varza
-1/4 de varza
-otet sau zeama de lamaie
-ulei
-sare,busuioc
Mod de preparare Piure de cartofi cu snitel de pui si salata de varza
-piure-
Se curata cartofii, se taie felii si se pun la fiert cu o lingurita de sare.Dupa ce au fiert se scurg de toata apa,se piseaza impreuna cu untul sau margarina ,dupa ce am pisat bine se adauga 50 ml de lapte.
-snitele-
Se taie pieptul de pui bucati si se bat,se trec prin faina de grau si ou( in ou se adauga sare si 2 catei de usturoi pisati) si se pun la prajit in ulei incins.
-salata de varza-
Se toaca varza fideluta si se freaca cu sare,se stropeste cu o lingurita de otet sau cu zeama de lamaie si cu cca 20 ml ulei ,dupa ce am amestecat bine se adauga busuioc si amestecam din nou.
Incearca si aceasta delicioasa reteta video