Piept de pui cu spanac si branza feta

15 noiembrie 2019,
Piept de pui cu spanac si branza feta

Iata o interesanta reteta, numai buna pentru mesele in familie: Piept de pui cu spanac si branza feta.

 

Ingrediente Piept de pui cu spanac si branza feta


O lingura de ulei
O ceapa taiata
Un catel de usturoi, zdrobit
200g de frunze de spanac, taiat marunt
O jumatate de cana de branza feta faramitata
Sare si piper
4 bucati de piept de pui

 

 

Mod de preparare Piept de pui cu spanac si branza feta


1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt. Prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga frunzele de spanac si prajeste-le cateva minute.
2. Adauga branza feta, amesteca bine si indeparteaza de pe foc. Cresteaza puiul si umple-l cu amestecul de spanac.
3. Ruleaza putin puiul si inchide-l cu scobitori. Unge-l cu putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Pune-i in tava si da-i la cuptor timp de 20 de minute pana puiul este patruns.

Imagine de Mikele Designer de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Minimax
Gradinita