Iata o interesanta reteta, numai buna pentru mesele in familie: Piept de pui cu spanac si branza feta.
Ingrediente Piept de pui cu spanac si branza feta
O lingura de ulei
O ceapa taiata
Un catel de usturoi, zdrobit
200g de frunze de spanac, taiat marunt
O jumatate de cana de branza feta faramitata
Sare si piper
4 bucati de piept de pui
Mod de preparare Piept de pui cu spanac si branza feta
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt. Prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga frunzele de spanac si prajeste-le cateva minute.
2. Adauga branza feta, amesteca bine si indeparteaza de pe foc. Cresteaza puiul si umple-l cu amestecul de spanac.
3. Ruleaza putin puiul si inchide-l cu scobitori. Unge-l cu putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Pune-i in tava si da-i la cuptor timp de 20 de minute pana puiul este patruns.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Mikele Designer de la Pixabay