Cordon bleu

26 octombrie 2020,
Cordon bleu

Iata o alta reteta trimisa de Daniela: Cordon bleu.

 

Ingrediente Cordon bleu

 

1 piept de pui
sunca
cascaval
2 oua
200 g pesmet
200 g faina
sare
piper
cimbru
busuioc
boia de ardei dulce

 

 

Mod de preparare Cordon bleu


Pieptul de pui il spalam, il stergem cu un prosp de bucatarie si il vom taia felii ca pentru snitele, fiecare felie o vom inveli in folie alimentara si le batem cu ciocanul de batut carne.
Amestecam sare, piper, busioc, cimbru si boia de ardei si vom condimenta carnea.
Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cca 15 min.
Pe fiecare felie adaugam o felie de sunca si o felie de cascaval (pe care o vom aseza doar intr-un capat) rulam cat mai strans.
Faina, pesmetul le punem in farfurie, batem ouale cu sare si piper.
Trecem rulourile obtinute prin faina, oul batut si pesmet.
Prajim rulourile in uleiul incins, pe ambele parti pana se rumesc frumos.

Incearca si aceasta reteta video

Image by Reinhard Thrainer from Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita